CaleidoZorg. Samenwerken in een open organisatie.

Wij zijn een GGZ-organisatie met veel ervaring, die haar focus puur op de patiënt heeft. Als je bij ons binnenkomt zal je dat direct ervaren. We streven ernaar een sfeer te creëren die huiselijk aanvoelt en waar de patiënt zich veilig en op zijn gemak voelt. We verdiepen ons graag in wetenschappelijk onderzoek en literatuur om te zorgen dat we de beste en meest up-to-date zorg kunnen geven aan onze patiënten. Wij houden van samenwerken en onze cultuur is laagdrempelig en open.

Vacatures

11 juli 2024

Mooie kans voor een gz-psycholoog/psychotherapeut/werkbegeleider!

Wil je meewerken aan onze ambitie om ggz-zorg toegankelijk te maken voor iedereen? Dan zit je goed bij CaleidoZorg. We werken vanuit 7 verschillende locaties met een betrokken team en een persoonsgerichte aanpak elke dag aan dat doel.

11 juli 2024

Senior Basispsycholoog Regio Rotterdam (parttime en fulltime bespreekbaar)

Vacature Wat bieden wij! Het betreft een functie voor 24-36 uur per week op basis van een dienstverband op locatie

11 juli 2024

GZ-Psycholoog Vlaardingen

CaleidoZorg is per direct op zoek naar een GZ-Psycholoog voor onze locaties in Rotterdam-Vlaardingen (parttime en fulltime bespreekbaar)

Wil je bij een organisatie werken waar het echt gaat om de cliënt  en waar je samen gaat onderzoeken welke behandelingen het best passend zijn voor jouw cliënten? Voel je je betrokken bij mensen uit andere culturen en migratie achtergronden? Daag jij jezelf ook uit om blijvend te onderzoeken en te innoveren, doe je dit dan ook nog graag in verbondenheid? Wij zijn Caleido. We geloven dat een wereld zonder drempels wonderen doet voor alles wat we willen bereiken. Solliciteer direct want wij bieden je ook nog de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen en opleidingen te volgen, check snel de onderstaande opsommingen!

11 juli 2024

Basispsycholoog Regio Rotterdam (parttime en fulltime bespreekbaar)

CaleidoZorg is per direct op zoek naar Basispsychologen voor Regio Rotterdam (parttime en fulltime bespreekbaar)

11 juli 2024

Basispsycholoog – Eindhoven (parttime en fulltime bespreekbaar)

CaleidoZorg bied basis en specialistische GGZ. Cliënten komen bij ons terecht na een verwijzing nodig van een huisarts, bedrijfsarts, medisch specialist of regiebehandelaar. Als basispsycholoog help je cliënten door screening en diagnostiek, individuele behandelingen, werkoverleg en rapportage. Ook denk je mee over hoe de zorg slimmer kan. Bij CaleidoZorg staat innovatie centraal en daar draag jij aan bij. Je behandeld volwassenen vanaf 18 jaar, alle diagnose groepen behalve forensisch en primaire verslavingen problematiek en derdelijns behandelingen. (de licht en middelzware EPA groepen)

Wij beschikken over een super divers team met mannen en vrouwen uit verschillende culturen. We zijn gedreven, dynamisch, innovatief, authentiek met een geheel eigen werkwijze en stijl! Er werken veel collega’s die vallen in generatie Y en een aantal in generatie x. Kom je langs voor een verfrissende kennismaking? Twijfel je nog en wil je vrijblijvend van gedachten wisselen, dit kan ook buiten kantoortijden.

Dit is waarin we geloven en waarvoor wij ons elke dag inzetten.

We doen het samen met jou, voor jou. Want samen maken we beter. We willen het beste voor de patiënt, zodat hij weer verder kan met zijn leven. We doen dit vanuit de gedachte ‘duurzaam’, waarbij wij onze behandelingen zo inrichten dat de patiënt zo min mogelijk kans op terugval heeft.