CaleidoZorg. Samenwerken in een open organisatie.

Wij zijn een GGZ-organisatie met veel ervaring, die haar focus puur op de patiënt heeft. Als je bij ons binnenkomt zal je dat direct ervaren. We streven ernaar een sfeer te creëren die huiselijk aanvoelt en waar de patiënt zich veilig en op zijn gemak voelt. We verdiepen ons graag in wetenschappelijk onderzoek en literatuur om te zorgen dat we de beste en meest up-to-date zorg kunnen geven aan onze patiënten. Wij houden van samenwerken en onze cultuur is laagdrempelig en open.

Vacatures

25 november 2023

HR Business Partner

CaleidoZorg is op zoek naar een bevlogen HR Business Partner (24 upw) voor ons hoofdkantoor in Vlaardingen 

Wat ga je doen?
Als HR Business Partner bij CaleidoZorg geef je advies en ben je het aanspreekpunt voor de raad van bestuur en medewerkers met betrekking tot HR-gerelateerde zaken. Daarnaast behoren uitvoerende administratieve werkzaamheden in relatie tot HR ook binnen deze functie. In deze rol werk je nauw samen met de hele organisatie om verbeteringen op het gebied van HR te realiseren en de organisatie in lijn te laten functioneren met de strategie. Daarbij lever je ook operationeel een bijdrage. Je voorziet ons dagelijks bestuur van advies en doet verbetervoorstellen met betrekking tot HR-beleid en zet zelfstandig projecten in gang.

Onderstaande verantwoordelijkheden maken ook deel uit van deze functie:

  • Bevordert een consistente en juiste toepassing van de verschillende personeelsinstrumenten.
  • Draagt actief bij aan cultuur- en gedragsverandering daar waar nodig.
  • Ziet toe op een correcte toepassing van wetgeving, CAO-bepalingen, arbeidsvoorwaarden en huisregels.
  • Zorgt voor verzuimbeleid, ARBO en adequate verzuimbegeleiding.
  • Draagt zorg voor een correcte en tijdige personeelsadministratie.
  • Herkent knelpunten in de organisatie en neemt passende actie, in samenspraak met het dagelijks bestuur.

25 november 2023

Bestuurssecretaris

CaleidoZorg is op zoek naar een Bestuurssecretaris
Hoofdkantoor te Vlaardingen (32 tot 36 upw)

25 november 2023

Senior Basispsycholoog Regio Rotterdam

Vacature Wat bieden wij! Het betreft een functie voor 24-32 uur per week op basis van een dienstverband op locatie

25 november 2023

GZ-Psycholoog Vlaardingen

CaleidoZorg is per direct op zoek naar een GZ-Psycholoog voor onze locaties in Rotterdam-Vlaardingen (24-32 uur per week)

Wil je bij een organisatie werken waar het echt gaat om de cliënt  en waar je samen gaat onderzoeken welke behandelingen het best passend zijn voor jouw cliënten? Voel je je betrokken bij mensen uit andere culturen en migratie achtergronden? Daag jij jezelf ook uit om blijvend te onderzoeken en te innoveren, doe je dit dan ook nog graag in verbondenheid? Wij zijn Caleido. We geloven dat een wereld zonder drempels wonderen doet voor alles wat we willen bereiken. Solliciteer direct want wij bieden je ook nog de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen en opleidingen te volgen, check snel de onderstaande opsommingen!

25 november 2023

Basispsycholoog Amsterdam

CaleidoZorg is per direct op zoek naar Basispsychologen voor onze locatie in Amsterdam (24-32 uur per week)

25 november 2023

Basispsycholoog Regio Rotterdam

CaleidoZorg is per direct op zoek naar Basispsychologen voor Regio Rotterdam (24-32 uur per week)

25 november 2023

Basispsycholoog – Eindhoven

CaleidoZorg bied basis en specialistische GGZ. Cliënten komen bij ons terecht na een verwijzing nodig van een huisarts, bedrijfsarts, medisch specialist of regiebehandelaar. Als basispsycholoog help je cliënten door screening en diagnostiek, individuele behandelingen, werkoverleg en rapportage. Ook denk je mee over hoe de zorg slimmer kan. Bij CaleidoZorg staat innovatie centraal en daar draag jij aan bij. Je behandeld volwassenen vanaf 18 jaar, alle diagnose groepen behalve forensisch en primaire verslavingen problematiek en derdelijns behandelingen. (de licht en middelzware EPA groepen)

Wij beschikken over een super divers team met mannen en vrouwen uit verschillende culturen. We zijn gedreven, dynamisch, innovatief, authentiek met een geheel eigen werkwijze en stijl! Er werken veel collega’s die vallen in generatie Y en een aantal in generatie x. Kom je langs voor een verfrissende kennismaking? Twijfel je nog en wil je vrijblijvend van gedachten wisselen, dit kan ook buiten kantoortijden.

Dit is waarin we geloven en waarvoor wij ons elke dag inzetten.

We doen het samen met jou, voor jou. Want samen maken we beter. We willen het beste voor de patiënt, zodat hij weer verder kan met zijn leven. We doen dit vanuit de gedachte ‘duurzaam’, waarbij wij onze behandelingen zo inrichten dat de patiënt zo min mogelijk kans op terugval heeft.