26 februari 2024

šŸŒŸMooie kans voor een gz-psycholoog/psychotherapeut/werkbegeleider! šŸŒŸ

Wil je meewerken aan onze ambitieĀ om ggz-zorg toegankelijk te maken voor iedereen? Dan zit je goed bij CaleidoZorg. We werken vanuitĀ 7 verschillende locatiesĀ met een betrokken team en een persoonsgerichte aanpakĀ elke dag aan dat doel.

26 februari 2024

Senior Basispsycholoog Regio Rotterdam

Vacature Wat bieden wij! Het betreft een functie voor 24-32 uur per week op basis van een dienstverband op locatie

26 februari 2024

GZ-Psycholoog Vlaardingen

CaleidoZorg is per direct op zoek naar een GZ-Psycholoog voor onze locaties in Rotterdam-VlaardingenĀ (24-32 uur per week)

Wil je bij een organisatie werken waar het echt gaat om de cliĆ«ntĀ  en waar je samen gaat onderzoeken welke behandelingen het best passend zijn voor jouw cliĆ«nten? Voel je je betrokken bij mensen uit andere culturen en migratie achtergronden? Daag jij jezelf ook uit om blijvend te onderzoeken en te innoveren, doe je dit dan ook nog graag in verbondenheid? Wij zijn Caleido. We geloven dat een wereld zonder drempels wonderen doet voor alles wat we willen bereiken. Solliciteer direct want wij bieden je ook nog de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen en opleidingen te volgen, check snel de onderstaande opsommingen!

26 februari 2024

Basispsycholoog Amsterdam

CaleidoZorg is per direct op zoek naar Basispsychologen voor onze locatie in Amsterdam (24-32 uur per week)

26 februari 2024

Basispsycholoog Regio Rotterdam

CaleidoZorg is per direct op zoek naar Basispsychologen voor Regio Rotterdam (24-32 uur per week)

26 februari 2024

Basispsycholoog ā€“ Eindhoven

CaleidoZorg bied basis en specialistische GGZ. Cliƫnten komen bij ons terecht na een verwijzing nodig van een huisarts, bedrijfsarts, medisch specialist of regiebehandelaar. Als basispsycholoog help je cliƫnten door screening en diagnostiek, individuele behandelingen, werkoverleg en rapportage. Ook denk je mee over hoe de zorg slimmer kan. Bij CaleidoZorg staat innovatie centraal en daar draag jij aan bij. Je behandeld volwassenen vanaf 18 jaar, alle diagnose groepen behalve forensisch en primaire verslavingen problematiek en derdelijns behandelingen. (de licht en middelzware EPA groepen)

Wij beschikken over een super divers team met mannen en vrouwen uit verschillende culturen. We zijn gedreven, dynamisch, innovatief, authentiek met een geheel eigen werkwijze en stijl! Er werken veel collegaā€™s die vallen in generatie Y en een aantal in generatie x. Kom je langs voor een verfrissende kennismaking? Twijfel je nog en wil je vrijblijvend van gedachten wisselen, dit kan ook buiten kantoortijden.