Bestuur

Raad van bestuur

Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum met locaties in diverse gemeenten in Nederland. De Raad van Bestuur en het Dagelijks Bestuur bestaan uit ervaren personen die elkaar goed aanvullen, zodat elk gebied van de organisatie aandacht krijgt.

Drs. Him Vishnudatt MBA

Bestuursvoorzitter, heeft een commerciële GGZ- en bedrijfskundige achtergrond met veel kennis over de systematiek van diagnose-behandelcombinaties (DBC’s) binnen een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC). Daarnaast beschikt hij over een ruime ervaring in de zorg.

Paul Rijnbeek RA

CFO. Sinds 2010 ingeschreven als registeraccountant in het register van de NBA. Hij heeft veel ervaring op het gebied van finance, zowel vanuit inhoud als op bestuursniveau. Daarnaast is hij medeoprichter en eigenaar van Alsberg Accoutants & Adviseurs te Hoofddorp. Dit accountantskantoor biedt een breed pakket van hoogwaardige dienstverlening op maat aan. 

Drs. Mostafa ESsouilmi

Lid Dagelijks Bestuur en verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van Caleido. Heeft een theologische achtergrond met veel passie in het ondersteunen van het persoonlijk en maatschappelijk herstel van mensen met verscheidene psychische aandoeningen. En tevens de connectie te maken met het sociale domein om kwetsbare mensen in onze samenleving te versterken in hun kracht.