Wil je werken aan jezelf?

Dat kan heel goed bij CaleidoZorg. Je hebt voor een behandeling bij ons een verwijzing nodig van je huisarts, bedrijfsarts, medisch specialist of regiebehandelaar. Als een van deze personen jou verwezen heeft, dan nemen wij contact met jou op voor een intakegesprek. Zo gemakkelijk gaat dat.
Alle behandelingen zijn in principe kortdurend en doelgericht, maar duren langer, als dat noodzakelijk is. Gemiddeld genomen zijn er tussen de vijftien en twintig behandelingen nodig.

Een persoonlijke aanpak die jou gaat helpen.

We starten jouw behandeling met een zorgvuldige intake. In deze intake brengen we jouw specifieke problemen in kaart. De intake bestaat vaak uit 2 tot 3 gesprekken. Tijdens deze intake wordt ook een klachtenlijst ingevuld, zodat we een zo gedetailleerd mogelijk beeld hebben.

Na de intake volgt er een gesprek met een psychiater. Is het probleem duidelijk, dan stellen we samen met jou een behandelplan op. In dat plan worden de diagnose, het advies en de behandeldoelen opgesteld. Het doel van het behandelplan is om vanuit je eigen kracht stapsgewijs jouw situatie te verbeteren.

Onze behandelingen zorgen dat jij zo snel mogelijk weer door kan.

Op basis van het behandelplan gaan we aan de slag met jou. We kunnen dit op verschillende manieren aanpakken, waarbij soms ook meerdere vormen van therapie aan de pas zullen komen.
Het aantal afspraken hangt af van de diagnose, de ernst van de klachten en de snelheid van jouw vooruitgang.


We helpen je graag verder.

088 456 44 00

088 456 44 00