Snel antwoord op de meeste voorkomende vragen? Ze staan hier.

Snel vinden wat je zoekt is altijd fijn. We hebben op deze pagina de meest voorkomende vragen geclusterd, zodat je direct antwoord op je vragen vindt. Mocht het er nou toch niet bij staan, dan kun je ons altijd bellen of mailen. We zorgen dat jij heel snel antwoord op je vraag hebt.

Hoe te handelen bij Corona gerelateerde klachten?

In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende maatregelen genomen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat uw bezoek zo veilig mogelijk verloopt. 

Uw bezoek op locatie verloopt als volgt:

  • 1,5 meter afstand te houden;
  • Het dragen van een mondkapje in de openbare ruimtes;
  • Uw handen bij binnenkomst te desinfecteren

Bij Corona gerelateerde klachten gelieve deze tijdig telefonisch te melden en thuis te blijven. Waar mogelijk zullen behandelingen via beeldbellen plaatsvinden.

Bij vragen kunt u terecht bij het secretariaat via 088 456 44 00.

Waar kan ik de locaties van CaleidoZorg vinden?

CaledoZorg heeft locaties in verschillende gemeenten in Nederland. Ben je op zoek naar een locatie? Met één klik heb je het complete overzicht.

Is het mogelijk om samen te werken met CaleidoZorg?

Samenwerken. Het zit in ons DNA. Dat doen we al vanaf dag 1, omdat we weten dat dit het beste resultaat oplevert voor het behandeltraject en voor de patiënt. We werken daarom graag samen met veel andere organisaties, om zo de zorg die wij leveren zo goed mogelijk te maken.

Kan ik bij CaleidoZorg een opleiding volgen?

CaleidoZorg is erkend opleider. Wij willen dat onze zorg het verschil maakt. Daar werken we elke dag aan. Dat we dit kunnen delen door middel van een tweetal opleidingsplaatsen is iets waar we heel trots op zijn.