CaleidoZorg vanaf nu ook in Amsterdam

CaleidoZorg heeft de visie om de zorg bereikbaar en betaalbaar te houden voor iedereen. Wij hebben met dat in gedachten begin dit jaar de GGZ instelling Focus GGZ over te nemen. Want goede zorg is waar we voor gaan. Vanaf vandaag zijn we officieel één organisatie die jou hulp en ondersteuning biedt.

Verandert er iets voor jou, zul je nu denken? Nee. Met ons grotere team, waar nu nog meer kennis zit, zijn we nu nog beter in staat om jou de zorg te geven die jij nodig hebt. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk de juiste kwalitatieve hulp krijgt.

Met deze overname zijn we nu dus ook bereikbaar in regio Amsterdam. Zo werken we tevens aan het omlaag krijgen van de wachttijden voor mensen met complexere problematiek. Wij kijken ernaar uit om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, zodat jij weer verder kan.


Meer nieuws

21 december 2023

Regioplan 'Samen Zorgen voor Morgen' gaat rollen!

Op maandag 18 december en in aanwezigheid van ruim 130 betrokkenen is de aftrap gegeven voor het  regioplan ‘Samen Zorgen

Lees meer
30 juni 2023

Moovd onderzoekt effectiviteit van digitale trauma therapie

De Nederlandse startup Moovd ontwikkelt digitale therapieën als Virtual Reality Exposure Therapy (VRET) en Digital Eye Movement Desensitization and Reprocessing (DEMDR). Vandaag maakt Moovd – in

Lees meer
26 april 2023

CaleidoZorg vanaf 1 maart nu ook in Amsterdam

CaleidoZorg heeft als visie om zorg bereikbaar en betaalbaar te houden voor iedereen. Vanaf 1 maart is er vanuit die

Lees meer