P-opleider CaleidoZorg Vlaardingen-Eindhoven zowel parttime als fulltime mogelijk

     

Samenvatting

     

Vacature

Wat hebben we jou te bieden?
Je kan bij ons als P-opleider aan de slag om jouw energie en gedrevenheid over te brengen op de volgende generatie GZ-psychologen en psychotherapeuten. Je speelt een sleutelrol in het begeleiden en inspireren en je bent daarnaast het aanspreekpunt als het gaat om opleiden en coachen. Zelf blijf je natuurlijk ook groeien in een stimulerende omgeving die jou op alle relevante vlakken ondersteunt en faciliteert.
 
●      Het is een functie die zowel parttime als fulltime invulbaar is per week op basis van een dienstverband op onze locaties, Vlaardingen, Amsterdam en Eindhoven.
●      Je krijgt een werkplek met veel diversiteit en afwisselende werkzaamheden.
●      We hebben een persoonlijk werkklimaat, waar aandacht is voor kwaliteit, onderlinge feedback en persoonlijke ontwikkeling.
●      We geven je een zelfstandige rol met veel verantwoordelijkheid.

Over ons

Over ons
CaleidoZorg is een GGZ-organisatie met veel ervaring, die haar focus puur op de patiënt heeft. Als je bij ons binnenkomt voel je dat direct. We creëren een sfeer die vertrouwd aanvoelt en waar de patiënt zich veilig en op zijn gemak voelt. Wij staan bekend als een innovatieve, beetje rebelse organisatie die het verschil wil maken, mede ook door het slim inzetten van technologie en innovatie. We verdiepen ons daarnaast graag in wetenschappelijk onderzoek en literatuur om te zorgen dat we altijd de beste en meest up-to-date zorg kunnen geven aan onze patiënten.
 
 
Dit is waar we voor gaan
Wij zijn Caleido. We geloven dat een wereld zonder drempels wonderen doet voor alles wat we willen bereiken. Vanuit die gedachte proberen we bestaande patronen te doorbreken. We zijn ervan overtuigd dat dat de manier is om verder te komen en te innoveren. Dan ontdekken we wegen die eerder niet zichtbaar waren. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en moed. Daarvoor zetten we elke dag weer stappen. Soms groot, soms klein. Maar we zetten ze. Want het kan anders. Beter en Slimmer. Altijd.

Solliciteren

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.