GZ-Psycholoog Vlaardingen

20 september 2023

Wil jij als GZ-Psycholoog meewerken aan innovatieve en creatieve ontwikkelingen in de zorg? Dan zit je bij CaleidoZorg op de juiste plek.

Over ons

Vraag je je af hoe we innovatief en creatief zijn? We doen dat onder andere door naar de GGz als geheel te kijken, vanuit visie die erop gericht is om de GGz radicaal anders in te richten. Onze focus ligt onder andere om herstelgericht en transdiagnostisch te kijken, om zo de mens achter de psychische problematiek beter in beeld te brengen. 

We hebben daarnaast een prominente en actieve rol bij TaskForces in de Randstad en Brabant om de wachtlijsten in de GGz zoveel mogelijk te verminderen. 

Onze 8+ locaties zijn anders opgezet dan dat je misschien gewend bent. We doen er alles aan om onze patiënten zich thuis te laten voelen door een aanpak die niet zou misstaan in een goed hotel. Dat zie je terug in hoe we omgaan met onze patiënten, onze inrichting en algehele ambiance van CaleidoZorg. 

Voel jij je thuis in een organisatie waar je actief kan meehelpen aan brede innovatieve ontwikkelingen, dan willen we jou graag ontmoeten.

Functie

CaleidoZorg bied basis en specialistische GGZ. Patiënten komen bij ons terecht na een verwijzing nodig van een huisarts, bedrijfsarts, medisch specialist of regiebehandelaar. Als GZ-Psycholoog bevatten jouw taken zoal intakegesprekken en diagnostiek, deelname aan de multidisciplinaire casuïstiekbesprekingen, Administreren en registreren van activiteiten, geven van individuele behandelingen, begeleiding geven aan psychologen, en meer. Je behandeld volwassenen vanaf 18 jaar, alle diagnose groepen behalve forensisch en primaire verslavingen problematiek en derdelijns behandelingen. (de licht en middelzware EPA groepen)


Aanbod

CaleidoZorg bied een werkplek met zeer diverse en afwisselende werkzaamheden. Ook is er een persoonlijk werkklimaat, waar aandacht is voor kwaliteit, onderlinge feedback en persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven in jouw talent en bieden een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 • Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week op basis van een dienstverband op locatie Vlaardingen.
 • Salaris €4.381 tot €5.743,- bruto per maand (FWG 65) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Contract van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 25 Vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • 8,33% eindejaarsuitkering van het bruto loon
 • Reiskostenvergoeding, pensioen, telefoonvergoeding
 • Royale werkplekken waarin je rustig kunt werken en die je eigen mag maken.
 • Individueel kijken we naar additionele opleidingen zoals Schematherapie, ACT etc.

Functie eisen:

 • Je bent BIG-geregistreerd  GZ-Psycholoog, die naast CGT ook Schematherapie toepast en Transdiagnostisch kan behandelen;
 • Je vindt het belangrijk om naast het behandelinhoudelijke ook een bijdrage te leveren aan het goed functioneren van een team en locatie; 
 • Je beschikt over bovenstaande vaardigheden  maar kan  vooral ook  werken volgens een visie waarin de patiënt centraal staat en de methode en vereisten in dienst staan van het therapeutisch herstelproces;
 • Je bent uitstekend op de hoogte van regelgeving van privacy en beroepsethische kwesties;
 • Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden en bent bedreven in goede verslaglegging en het op orde houden van EPD’s.
 • Structuur en een gezonde dosis humor is je op het lijf geschreven.

Onderdeel uitmaken van CaleidoZorg?

Solliciteer dan direct. Wil je meer informatie over de functie mail dan direct naar sultana@caleidozorg.nl of App je LinkedIn profiel naar Sultana Soussi via 06 838 102 49 .  Voor meer informatie over CaleidoZorg kijk je op www.caleidozorg.nl Een sollicitatie mail je naar hr@caleidozorg.nl

Solliciteren

Naam
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.