Missie

CaleidoZorg biedt als medisch Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) algemene ambulante psychiatrie voor iedereen. Wij staan dichtbij de patiënt en streven naar een goede samenwerking met de eerste lijn, waarbij een goed zicht op de sociale kaart en een geïntegreerd buurtgerichte aanpak belangrijk zijn. CaleidoZorg beschikt over deskundigen met uitgebreide expertise op deze gebieden. Daarnaast is CaleidoZorg sterk in transculturele psychiatrie

Wij vinden het belangrijk dat patiënten die zich bij ons aanmelden, snel geholpen worden. In de regel is er na aanmelding binnen 24 uur contact gelegd en een afspraak gepland voor de intake in dezelfde week of de week erop.

De combinatie van bejegening naar patiënt en evidence based werken leiden tot een uitstekend resultaat van patiënttevredenheid en een duurzame verbetering van de klachten.

Visie

De multi disciplinaire behandeling van CaleidoZorg richt zich op mensen met psychische klachten. Onze teams werken gebiedsgericht, zijn klein, overzichtelijk en werken zelfstandig. De bureaucratie is geminimaliseerd waardoor onze behandelaren zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan de patiënt.

Wij werken aan duurzame verbetering van het zelfbeeld, de psychische gesteldheid en de leefstijl van de patiënt.

CaleidoZorg is een medisch Zelfstandig Behandelcentrum dat actief is in diverse gemeenten in Nederland. Het bestuur van CaleidoZorg wordt gevormd door de volgende personen.

foto-FredMeerhof-e1333390724651-200x200

Drs. Fred Meerhof
Lid RvB, is socioloog en ervaren bestuurder. Daarnaast heeft hij veel gemeentelijke ervaring met onder andere participatieprocessen in de grote steden. Ook heeft hij jaren gewerkt als adviseur bij Twijnstra Gudde.

him_nov16

Drs. Him Vishnudatt
Bestuursvoorzitter, heeft een commerciële GGZ- en bedrijfskundige achtergrond met veel kennis over de systematiek van diagnose-behandelcombinaties (DBC’s) binnen een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC). Daarnaast beschikt hij over een ruime ervaring in de zorg.