CaleidoZorg in het kort:

  • Wij hebben geen (verkapte) wachtlijsten en uw patiënten komen, na aanmelding, binnen 5 werkdagen in behandeling bij CaleidoZorg met een wekelijkse frequentie.
  • Wij werken snel, efficiënt, uiteraard evidence based en houden uw patiënten niet langer in behandeling dan noodzakelijk. Terugval is bijna 0%, op tevredenheid scoren wij hoog.
  • Alle patiënten worden face to face gezien door de regiebehandelaar.
  • Samenwerking met de eerste lijn vinden wij uitermate belangrijk en wij kijken altijd of we met ketenpartners afspraken kunnen maken om de dynamiek tussen de 2e, 1e en 0e lijn beter te kunnen organiseren.

Hoe gaat het met u?

Het is een vraag die we vaak stellen, maar het antwoord is niet altijd even eenvoudig. Want soms kun je zorgen of problemen hebben die je niet met anderen kunt of wilt delen. En soms zijn problemen zo groot dat er meer nodig is: professionele ondersteuning die u helpt om grip te krijgen op uw situatie en de toekomst weer met vertrouwen tegemoet te zien.

CaleidoZorg kan u helpen om uw geest, lichaam en omgeving weer in balans te krijgen. Bijvoorbeeld als u last hebt van angsten, een depressie of problemen in uw gezin of familie. De multidisciplinaire behandeling van CaleidoZorg richt zich op mensen met psychische klachten. Wij bieden specialistische GGZ.

Samen beter

Onze hulp begint met een zorgvuldige intake, waarin we uw problemen in kaart brengen. Daarna stellen we samen met u een behandelprogramma op. In dat programma leert u om vanuit uw eigen kracht uw problemen het hoofd te bieden en stap voor stap uw situatie te verbeteren. Door te praten met behandelaars en lotgenoten, maar ook door samen met anderen in beweging te komen en leuke dingen te ondernemen. Zo brengen wij ons motto – “Samen beter, door niet alleen te praten, maar ook te doen” – in praktijk.

Wilt u weten wat CaleidoZorg voor u kan betekenen? Lees dan de informatie onder “Hulp via CaleidoZorg”. U kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking bij een vestiging bij u in de buurt. Bij CaleidoZorg bent u altijd welkom!