E-Health van Therapieland

In onze praktijk werken wij met e-Health van Therapieland. Therapieland is een inspirerend online platform waar je programma’s kunt volgen die gericht zijn op de klachten die jij ervaart. Je behandelaar nodigt je uit voor een programma en als aanvulling op jullie face-to-face-contact kun je waar en wanneer jij wilt aan jouw herstel werken. Via video’s en animaties krijg je informatie over jouw klachten en daarnaast worden er opdrachten aangeboden. Daarnaast is het mogelijk om je sociale omgeving uit te nodigen in Therapieland, bijvoorbeeld je partner, een vriend of een familielid, zodat zij jou zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Ook kun je via Therapieland contact houden met je behandelaar. Het platform is volledig beveiligd: Therapieland is ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd en is helemaal AVG-proof. Bovendien hou je ook na je behandeling toegang tot het door jou gevolgde programma. Je zult zien dat je klachten snel zullen verminderen of zelfs voorgoed verdwijnen. Zo haal jij het beste uit jezelf!

 

Hoe kan e-Health je helpen?

  • Je kunt alle informatie te allen tijde teruglezen, waardoor het beter blijft hangen.
  • Je gaat in je eigen omgeving, tijd en tempo aan de slag en zo ben je in staat om de regie te nemen over je eigen herstel.
  • Hierdoor nemen je klachten sneller af en leg je een stevige basis om zelf met moeilijkheden om te kunnen gaan, ook in de toekomst.
  • Het is goed voor je zelfvertrouwen als je weet dat je zelf stappen hebt ondernomen om beter in je vel te zitten.   
  • Door de opdrachten, filmpjes en animaties krijg je op een andere manier inzicht in jezelf en jouw situatie.

 

Meer weten? Vraag je behandelaar of ga naar www.therapieland.nl.