Vacature Basis Psycholoog

CaleidoZorg is een innovatieve GGZ instelling, die midden in de groei en ontwikkeling zit. Om die reden zijn wij voortdurend op zoek naar gemotiveerde Basis Psychologen.

CaleidoZorg biedt ambulante psychologische behandelingen aan in de Basis en Specialistische GGZ voor volwassenen (18+) en is actief in de steden: Vlaardingen, Rotterdam, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Maassluis, Tilburg en Eindhoven. Ons team bestaat uit specialisten, (BIG geregistreerde) psychologen en ervaringsdeskundigen. Wij verlenen zorg op maat, staan dichtbij de patiënt en streven naar een nauwe samenwerking met de eerste lijn.

CaleidoZorg onderscheidt zich allereerst doordat wij korte wachtlijsten hanteren. We zorgen voor minder administratieve lasten door het minimaliseren van bureaucratische processen, zodat meer tijd en zorg bij onze patiënten terecht komt. Bovendien is CaleidoZorg niet in stoornissen ingedeeld. We behandelen vanuit een transdiagnostisch model, waarbij vooral een beroep wordt gedaan op de krachten en kwaliteiten van onze patiënten en diens omgeving. Ons aanbod bestaat onder meer uit: diagnostiek, cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie en EMDR. Tot slot, zorgen wij voor een ‘healing environment’, dat wil zeggen dat onze behandelkamers een warme en veilige uitstraling hebben.

Onze CaleidoAcademy voorziet in coaching, supervisie en intervisie. We beschikken intern over een geaccrediteerd opleidingsplan (CGT, Schematherapie, GZ-opleiding) om de inhoudelijke deskundigheid van onze behandelaren te bevorderen. Bovendien is CaleidoAcademy volop in beweging om op frisse en nieuwe manieren te kijken naar de ontwikkelingen in het zorglandschap.

Wij vragen:
– Een afgeronde WO-opleiding Psychologie
– Relevante werkervaring als Basis Psycholoog;
– Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van vereiste diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden:
– Kleinschalige (multidisciplinaire) teams in een professionele en prettige werkomgeving;
– Volledig ingerichte behandelkamers met een warme uitstraling;
– Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
– Inschaling conform CAO GGZ: € 3.022,- en € 4.620,- (o.b.v. functiegroep 60 en 36 uur); inclusief vakantiegeld, 13de maand, reiskosten en telefoonvergoeding.

Interesse?
Stuur jouw CV en brief met motivatie ter attentie van de heer drs. A. Muradin via hr@caleidozorg.nl