Vacature GZ-Psycholoog

Wij zijn opzoek naar een ervaren GZ-psycholoog

CaleidoZorg biedt ambulante psychologische behandelingen aan in de Basis en Specialistische GGZ voor volwassenen en is actief in de steden: Vlaardingen, Rotterdam, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Maassluis, Tilburg en Eindhoven. Ons team bestaat uit specialisten, (BIG geregistreerde) psychologen en ervaringsdeskundigen. Wij verlenen zorg op maat, staan dichtbij de patiënt en streven naar een nauwe samenwerking met de eerste lijn.

CaleidoZorg onderscheidt zich allereerst doordat wij geen wachtlijsten hanteren. We zorgen voor minder administratieve lasten door het minimaliseren van bureaucratische processen, zodat meer tijd en zorg bij onze patiënten terecht komt. Bovendien is CaleidoZorg niet in stoornissen ingedeeld. We behandelen vanuit een transdiagnostisch model, waarbij vooral een beroep wordt gedaan op de krachten en kwaliteiten van onze patiënten en diens omgeving. Ons aanbod bestaat onder meer uit: diagnostiek, cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie en EMDR. Tot slot, zorgen wij voor een ‘healing environment’, dat wil zeggen dat onze kamers een warme en veilige uitstraling hebben.

De CaleidoAcademy voorziet in coaching, supervisie en intervisie. We beschikken intern over een geaccrediteerd opleidingsplan om de inhoudelijke deskundigheid van onze behandelaren te bevorderen. Bovendien is de CaleidoAcademy volop in beweging om op frisse en nieuwe manieren te kijken naar de ontwikkelingen in het zorglandschap.

Wij vragen:
– Relevante werkervaring als GZ-psycholoog;
– ‘Out of the box’ denken;
– Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van vereiste diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden:
-Kleinschalige (multidisciplinaire) teams in een professionele en prettige werkomgeving;
– Uitgebreide arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO GGZ;
– Inschaling conform CAO GGZ FWG 65  tussen € 3.364,- en € 5.280,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek;
– 8% Vakantietoeslag; 8,33% Eindejaarsuitkering; 166 Vakantie-uren;
– Een goede pensioenregeling en aantrekkelijke collectieve zorgverzekering;

Direct solliciteren?
Stuur jouw CV en brief met motivatie ter attentie van de heer drs. A. Muradin via hr@caleidozorg.nl