Bestuurssecretaris

CaleidoZorg is op zoek naar een Bestuurssecretaris
Hoofdkantoor te Vlaardingen (32 tot 36 upw)

Samenvatting

CaleidoZorg is op zoek naar een Bestuurssecretaris
Hoofdkantoor te Vlaardingen (32 tot 36 upw)

Vacature

Wat bieden wij?
De hoofdlijn is uiteraard het ondersteunen van de bestuurder, die we kunnen kenschetsen als energiek, ambitieus, “altijd aan” en mensgericht. Als we inzoomen op de werkinhoud kunnen we deze splitsen in drie voorname categorieën die we hier kort toelichten. 
Raadgever/Rechterhand: Je treedt op als raadgever en bent de spin-in-het-web in de ondersteuning van bestuurder en DB, tevens onze  MT leden. Je ontzorgt de bestuurder in de voorbereiding van ‘belangrijke’ gesprekken, de verbinding hierin, het monitoren ervan en het bewaken van acties.  
Governance: Je draagt zorg voor organisatie en verslaglegging van de belangrijkste processen rond bestuur, besluitvorming, planning & control, de ondernemingsraad en strategische projecten. Uiteraard doe je dit in nauwe samenwerking met de voorzitters van overleggen, en de directievoorzitter evenals ons MT. Daarnaast vervul je een belangrijke rol in de verbinding, begeleiding en bewaking van (strategische) projecten.  
Informatievoorziening: Je ondersteunt de bestuurslaag van Caleido (RvC, Bestuurder,DB en MT) in de vorm van het beschikbaar maken van informatie. Hierbij draag je zorg voor een goede verslaglegging en ontsluiting van informatie. Je draagt bij aan het opstellen van (rapportage)templates en deze toegankelijk maken voor gebruikers.

Over ons

Over ons
Wij zijn een GGZ-organisatie met veel ervaring, die haar focus puur op de patiënt heeft. Als je bij ons binnenkomt ervaar je dat direct. We streven ernaar een sfeer te creëren die huiselijk aanvoelt en waar de patiënt zich veilig en op zijn gemak voelt. Wij houden van samenwerken en onze cultuur is laagdrempelig en open. We geloven dat een wereld zonder drempels wonderen doet voor alles wat we willen bereiken. Vanuit die gedachte proberen we bestaande patronen te doorbreken en te ontregelen. We zijn ervan overtuigd dat dat de manier is om verder te komen en te innoveren. Dan ontdekken we wegen die eerder niet zichtbaar waren. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en moed. Daarvoor zetten we elke dag stappen. Soms groot, soms klein. Maar we zetten ze. Want het kan anders. Beter. Slimmer. Altijd.

Solliciteren

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.