Basispsycholoog – Eindhoven & Tilburg (minimaal 24 uur per week)

Kom jij ons team in Eindhoven of Tilburg versterken als basispsycholoog? CaleidoZorg groeit snel en heeft als misse om de wachtlijsten in de GZZ te verminderen. Hierbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. 

Functie

CaleidoZorg bied basis en specialistische GGZ. Cliënten komen bij ons terecht na een verwijzing nodig van een huisarts, bedrijfsarts, medisch specialist of regiebehandelaar. Als basispsycholoog help je cliënten door screening en diagnostiek, individuele behandelingen, werkoverleg en rapportage. Ook denk je mee over hoe de zorg slimmer kan. Bij CaleidoZorg staat innovatie centraal en daar draag jij aan bij. Je behandeld volwassenen vanaf 18 jaar, alle diagnose groepen behalve forensisch en primaire verslavingen problematiek en derdelijns behandelingen. (de licht en middelzware EPA groepen)


Aanbod

CaleidoZorg bied een werkplek met zeer diverse en afwisselende werkzaamheden. Ook is er een persoonlijk werkklimaat, waar aandacht is voor kwaliteit, onderlinge feedback en persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven in jouw talent en bieden een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 • Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week op basis van een dienstverband op locatie Eindhoven en/of Tilburg;
 • Salaris €3.241,- tot €4.883,- bruto per maand (FWG 60) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Contract van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 25 Vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • 8,33% eindejaarsuitkering van het bruto loon
 • Reiskostenvergoeding, pensioen, telefoonvergoeding
 • Royale werkplekken waarin je rustig kunt werken en die je eigen mag maken.
 • VEN-geaccrediteerde EMDR opleiding inclusief 20 uur supervisie
 • Individueel kijken we naar additionele opleidingen zoals Schematherapie, ACT etc.

Functie eisen:

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding Psychologie
 • Je wil graag werken volgens een visie waarin de cliënt centraal staat en de methode en vereisten in dienst staan van het therapeutisch herstelproces;
 • Je bent op de hoogte van regelgeving van privacy en beroepsethische kwesties;
 • Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden en bent bedreven in duidelijke verslaglegging en het op orde houden van EPD’s.
 • Structuur en een gezonde dosis humor is je op het lijf geschreven.

CaleidoZorg levert Basis en Specialistische GGZ op 8 locaties in Rotterdam, Eindhoven en Tilburg. CaleidoZorg is een innovatieve- en creatieve organisatie met goede samenwerkingspartners. Wij hebben een prominente rol bij TaskForces in de Randstad en Brabant om de wachtlijsten in de GGZ te verminderen. Wij vinden dat de GGZ op een andere manier ingericht moet worden waarbij meer aandacht is om herstelgericht en transdiagnostisch te kijken naar de mens achter de psychische problematiek. Deze ontwikkeling moeten we in collectief verband oppakken waarbij de patiënt centraal staat. 

Hospitality is een norm bij ons en leren veel van hoe gasten in een hotel worden ontvangen en geholpen. Dit zie je terug in de bejegening,  inrichting en ambiance van CaleidoZorg.

Wij beschikken over een super divers team met mannen en vrouwen uit verschillende culturen. We zijn gedreven, dynamisch, innovatief, authentiek met een geheel eigen werkwijze en stijl! Er werken veel collega’s die vallen in generatie Y en een aantal in generatie x. Kom je langs voor een verfrissende kennismaking? Twijfel je nog en wil je vrijblijvend van gedachten wisselen, dit kan ook buiten kantoortijden.


Onderdeel uitmaken van CaleidoZorg?

Wil je meer informatie over de functie mail dan direct naar sultana@caleidozorg.nl of App je LinkedIn profiel naar Sultana Soussi via 06 838 102 49 .  Voor meer informatie over CaleidoZorg kijk je op www.caleidozorg.nl Een sollicitatie mail je naar hr@caleidozorg.nl

Naam
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.