CaleidoZorg. Basis
en Specialistische GGZ

Bij ons begint de zorg altijd bij jou. Jij bent belangrijk. We nemen jouw positieve kanten als vertrekpunt en gaan voor oplossingen die actief en structureel bijdragen aan een snel herstel. We maken hierbij in de breedste zin gebruik van onze eigen én externe expertises. Zo creëren we op maat mogelijkheden die het resultaat bevorderen en verbeteren: waarbij er ruimte ontstaat om anders te denken en sneller vooruitgang te boeken, zodat het jou zo optimaal mogelijk ondersteunt.

Wil je meer weten over onze behandelingen? Dat kan.

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Daarom hebben we bij CaleidoZorg verschillende behandelingen zodat we het beste resultaat behalen.

Onze werkwijze zorgt dat jij zo snel mogelijk weer door kan.

We hebben een unieke en persoonlijke aanpak, waarbij jij als individu centraal staat. Zo zorgen we samen dat je weer snel door kan.

8 weken

Onze gemiddelde wachttijden.

De wachttijd hierboven is de gemiddelde wachttijd, gebaseerd op hoe lang patiënten de afgelopen twee maanden hebben gewacht. We doen er alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden, zodat je snel kunt starten met jouw behandeling en herstel.

HOI.

De effectieve Herstel Ondersteundende Intake.

De Herstel Ondersteunde Intake is een nieuwe, uiterst effectieve manier om met jou een intake te doen. Je gaat niet alleen aan tafel met een regiebehandelaar, maar ook een professionele ervaringsdeskundige. Bij deze aanpak komen er meer dingen aan de orde dan bij een reguliere intake, waardoor we jou sneller kunnen helpen.

E-Health.

Een inspirerend digitaal platform op weg naar herstel.

Bij CaleidoZorg werken we ook met e-health modules. Onze e-health modules zijn inspirerend en bieden volledige programma’s aan die specifiek gericht zijn op jouw klachten. E-health geeft je de mogelijkheid om op elk moment, waar en wanneer je dat wilt aan je herstel te werken. Naast de online modules heb je, waar nodig, ook gesprekken met jouw behandelaar.

Altijd up-to-date met CaleidoZorg.

Alles wat we belangrijk vinden dat jij moet weten, vind je op onze nieuwspagina. Je vindt er artikelen over de laatste ontwikkelingen en relevant nieuws met betrekking tot onze (en jouw) zorg.

Nieuw Caleido Business Unit in Eindhoven!

Wij zijn erg blij met onze nieuwe locatie in Eindhoven! In het klein de opening gevierd. Inmiddels zijn we operationeel

Meer regie voor GGZ-patiënten dankzij gegevensuitwisseling

Onlangs kwalificeerde HINQ zich voor het uitwisselen van GGZ gegevens voor bronsysteem Epos. Maar wat betekent dit voor de zorgverleners

Wil je meer lezen? Kijk dan op onze nieuwspagina.

Ervaringsverhalen van CaleidoZorg.

De mensen die ondersteuning zoeken bij ons geven jou, door je me te nemen in hun ervaringen, persoonlijk en openhartig inzicht in hun problematiek en behandeltraject.

Jessie kan na een langdurige depressie weer het licht zien.

Voor Jessie was het niet makkelijk om hulp te gaan zoeken bij CaleidoZorg “Ik was doodongelukkig, kwam niet meer buiten en vond hulp vragen stom. Ik wilde het zelf kunnen doen. Maar ondertussen gleed ik steeds verder af.”, zegt Jessie openhartig. De Herstel Ondersteunende Intake van CaleidoZorg bracht uitkomst voor Jessie.

Lees meer

Meer ervaringsverhalen lezen?

We helpen je graag verder.

088 456 44 00

088 456 44 00